Spanguolių ir sūrio lavašo užkandėlės

Kantriai kalėdinių pietų laukiant, bent trumpam alkį numalšins sūrių ir spanguolių lavašo užkandėlės. Jas pagaminti nėra sunku ir užtrunka tik 10 minučių.


Kreminis įdaras su fetos sūriu ir saldžiomis džiovintomis spanguolėmis palepins svečių skonio receptorius, o iš lavašo riekelių suformuota eglutė taps ir nuostabiu šventiniu akcentu.

 

Reikės:


220 g kreminio sūrio

1 puodelio sutrupinto fetos sūrio

1 1/2 puodelio džiovintų spanguolių

4 tortilijų

 

Į dubenį sudedame kreminį sūrį ir išmaišome iki purios vientisos masės. Sudedame fetos sūrį, spanguoles, išmaišome.

Masę tolygiai paskirstome ant 4 tortilijų.


Kiekvieną tortiliją susukame į maistinę plėvelę ir padedame į šaldytuvą bent 1 valandai. Pagamintas tortilijas supjaustome riekelėmis, iš riekelių pastatome eglutę ir patiekiame svečiams.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis